MINIKART søker forhandlere over hele Norge (!)

Det handler ikke kun om å selge karten, men også om tilrettelegge for bruk lokalt. Vårt mål er at flest mulig skal kunne få prøve seg bak rattet i MINIKART. Ta kontakt hvis du har et egnet sted, eller ønsker å selge våre Elektriske karter for barn (4-12 år). Vi trenger også personer som vil drive dette konspetet lokalt så flest mulig kan prøve (!)

Hvordan bli MINIKART forhandler?

Hvordan bli Green Racing avdeling?

MINIKART: 9.990,- (Elektrisk kart for barn, max 35 km/t).

MINIKART kom til etter mye arbeide med vår egen modell, den raskere E-CROSS i Skaar Racing Team.

Green Racing

Gjennom vårt prosjekt Green Racing ser vi på muligheter til å lage avdelinger over hele Norge. Vi som står bak prosjektet har over 20 års erfaring innen Bilsport, og ønsker at flest mulig barn skal kunne prøve dette tilbudet i organiserte former.

Norges Bilsportforbund er en partner i dette prosjektet, og vår MINIKART er homologert som den eneste av sitt slag for bruk på våre baner i Green Racing. Dette er med andre ord den eneste godkjente karten av sitt slag, selv om det finnes flere like ute på diverse andre nettbutikker.

Skal du kjøre på en av våre baner er dere nødt til å ha vår kart som er gått igjennom en omfattende sikkerhets kontroll. Vi jobber med steder disse kan kjøres organsisert fra 2021, men har du en egnet plass er det bare å forhåndsbestille MINIKART.

LISTE OVER FORHANDLERE